skip to Main Content
Ponstekens, Onderdeel Van Het Kunstwerk Van Hans Koetsier

Ponstekens, onderdeel van het kunstwerk van Hans Koetsier

En weer een mooi artikel over de Stichting in de Gelderlander. Op initiatief en idee van de Stichting zijn 9 van de circa 25 “bankjes”, ponstekens voorstellende, herplaatst in de middenberm van de Velperweg. De “bankjes” waren onderdeel van het kunstwerk van Hans Koetsier bij het voormalige Postgirokantoor aan de Velperweg. Bij de start van de transformatie van het gebouw in 2018 dreigden ze te worden vernietigd, zie ook eerder nieuws op de site van de Stichting. Eind 2020 kreeg de Stichting ze aangeboden en al snel wilde de gemeente Arnhem meewerken om er 9 te herplaatsen. Ze waren in een slechte staat en Zep Pietersen van ZepWorks heeft ze weer in een toonbare staat teruggebracht. Wat er met de andere “bankjes” gaat gebeuren is niet duidelijk.

Back To Top