skip to Main Content
De 1e Wijkkunstroute, De Laar

De 1e wijkkunstroute, De Laar

Vanaf 7 juli j.l. is kunstroute De Laar (een fiets- en drie wandelroutes) officieel, wethouder Cultuur Arnhem verrichtte de openingshandeling. De kunstroute is een initiatief van Cultuurgroep De Laar i.s.m. de Stichting. De routes doen is De Laar beleven op z’n best. De mooi vormgegeven routeboekjes liggen inmiddels op diverse plaatsen in Arnhem, o.a. bij startpunt zorgboerderij De Kroon, bij Rozet en bij boekhandel Hijman Ongerijmd.

Midden in deze coronatijden is ook voorzien in een digitale route, zie http://www.cultuurroutedelaar.nl/. Hierbij neemt Christine Dijkhuis je aan de hand langs de kunstwerken en kun je “onderweg” luisteren naar door Arnhemse dichters voorgelezen gedichten.

Het is de bedoeling dat de Stichting een route maakt van elke Arnhemse woonwijk.

Back To Top