skip to Main Content
Het Boek “Arnhem Uit De Kunst” Ligt Per 30 November 2019 In De Winkel

Het boek “Arnhem uit de kunst” ligt per 30 november 2019 in de winkel

Het boek “Arnhem uit de kunst” ligt vanaf 30 november bij boekhandel Hijman Ongerijmd in Arnhem. Het boek bestaat uit 26 hoofdstukken. Hierin veel informatie over het mooie Arnhem en over meer dan 1.000 kunstwerken (met soms een rafelig randje) die in de stad te bewonderen zijn. Een boek met veel kleine en vaak verrassende “weetjes” en met vele foto’s waaronder een prachtig fotoverhaal van 24 foto’s in groot formaat van fotograaf Herman van Ommen. Veel mooier wordt het niet, mede dankzij uitgever Hijman Ongerijmd en Martien Frijns van AfdH. Een must-have.

Het boek wordt in een uitgebreid artikel beschreven in de Gelderlander (journalist John Bruinsma) van 29-11-2019 en krijgt veel aandacht in de regionale digitale wereld. Uiteraard op de site van boekhandel Hijman Ongerijmd, maar ook op de sites van MijnGelderland, Arnhem Direct, Oud Arnhem en diverse wijkverenigingen. Daarnaast op meerdere Arnhemse Facebookpagina’s.

Back To Top